mainimg

B2B

Valkoinen Puu B2B

 

Tarjoamme yrityksille kattavan valikoiman tyylikkäitä ja korkealaatuisia palveluita, uusimpana niistä aamupalakokoukset.

 

 

 

Valkoinen Puu Breakfast Meetings

 

Valkoinen Puu Breakfast meeting tapahtuu ennen kahvilan aukeamista klo 8-10. Saat koko kahvilatilan yrityksesi yksityiseen käyttöön. Voit vetää tiimillesi tai sidosryhmillesi inspiroivan kokoushetken nauttien aamun maagisesta tunnelmasta ja Valkoisen Puun uniikeista herkuista.

 

Menuehdotuksia

 

Valkoinen Puu Continental Breakfast Buffet 12,90€/hlö

 

Superfood Breakfast 15,00€/hlö

 

Breakfast For Champions Breakfast Buffet 24,90€/hlö

 

...ja muita vaihtoehtoja. Kysy tarjous!

 

Seinäjoki

aamupalakokoukset tiistai- ja torstaiaamuisin

Kahvilapäällikkö Jasmin Takala

seinajoki[at]valkoinenpuu.fi

puh. 044 978 4683

 

Kauhajoki

aamupalakokoukset maanantaista lauantaihin

muut kokoustilat - ja tarjoilut varattavissa joustavasti kahvilan aukioloaikoina

Kahvilapäällikkö Sirkku Ylikoski

sirkku[at]valkoinenpuu.fi

puh. 044 2429335

 

Kokoustarjoilut

 

Tärkeitä asiakkaita tulossa tai yrityksen strategiapäivä kalenterissa ja henkilökunnassa on erikoisruokavalioita noudattavia henkilöitä?

 

Valkoisesta Puusta tilaat kaikille sopivat kakut ja suolaiset mausta tinkimättä!

 

Kokoustilat

 

Valkoinen Puu vuokraa Kauhajoen kahvilan yhteydessä olevia Kauhajoki-seuran omistamia kokoustiloja.

 

Alakerran kokoushuone Ollo, max. 30hlö :
25 €/ 2 tuntia, 40 €/ yli 2 h tai puoli päivää / ilta, 60 €/ yli 4 h tai koko päivä

 

 

Sininen huone max. 12hlö :
20 €/ 2 tuntia, 30 €/ yli 2 h tai puoli päivää / ilta, 40 €/ yli 4 h tai koko päivä

 

 

Tila- ja tarjoiluvaraukset:

Café Valkoinen Puu, puh. 044 710 9906, sirkku[at]valkoinenpuu.fi

Sopimuslounaat

 

Meillä käy Smartum, Eazy Break, Lounasseteli ja E-Passi. Voit tehdä kanssamme myös lounaiden suoralaskutussopimuksen.

 

Liikelahjat

 

Shopeistamme löydät aidot ja mutkattomat, tyylikkäästi pakatut lähiruokatuotteet, jotka ilahduttavat vastaanottajaansa liikelahjoina varmasti.

 

Omien tuotteiden lisäksi otamme myyntiin pieniä eriä laadukkaita erikoistuotteita.

 

Räätälöimme yrityksellenne sopivan liikelahjan, esimerkiksi Valkoisen Puun käsin tehdystä suklaasta, marengeista tai muista myymistämme keramiikka sekä luomu- ja lähiruokatuotteista ja lahjakorteista.

 

Seinäjoki

Kahvilapäällikkö Jasmin Takala

seinajoki[at]valkoinenpuu.fi

puh. 044 978 4683

 

Kauhajoki

Kahvilapäällikkö Sirkku Ylikoski

sirkku[at]valkkoinenpuu.fi

puh. 044 2429335

 

Kysy tarjous!

 

 
 

<b>Valkoisen Puun kokouspalvelut</b><br>Meiltä saat kokoustarjoilut myös mukaan!
<b>Valkoisen Puun lime-vadelmahillo</b><br>Lime-vadelmahillo on suosittu, piristävän kipakka hillo.
<b>Valkoisen Puun mehut.</b><br>Valkoisen Puun mehut valmistuvat Kukkasmäen marjatilalla kauhajoen Harjankylässä. Mansikka-raparperi-sitruunamehun mansikkamehu on tehty kylmäpuristamalla mansikat, joten kaikki tärkeät vitamiinit ja maut ovat tallella. Komen marjan mehu valmistuu herukoista ja vadelmasta ja sopii talvisiin kuumiin mehuihin erityisen hyvin.
<b>Valkoisen Puun mansikkahillo</b><br>Mansikkahillo sopii kruunaamaan lettukestit kuin vasta paistetun croissantin pariksi.
<b>Valkoisen Puun suklaa</b><br>Valkoisen Puun artesaanisuklaa valmistuu käsityönä kauhajoen leipomossamme. Suklaassa maistuu tumma- ja valkosuklaa sekä suolapähkinät. Tuote on täysin gluteeniton ja se pakataan kauniiseen rasiaan, jossa on arvokas tuntu.
<b>Valkoisen Puun joulutuotteet</b><br>Oman tuotesarjamme lisäksi meiltä löytyy rajattu valikoima Tanskalaisen Nordalin tyylikkäitä keittiövälineitä.
<b>Chai-Latte</b><br>Chai-Latte-mix on asiakkaidemme suosikki, jota vastaavaa et muualta löydä. Mausteisen makeaa mausteseosta voi käyttää aivan kuin kaakaojauhetta. Parhaan maun saat sekoittamalla jauhetta kuumaan maitoon.
<b>Valkoisen Puun tiskirätti</b><br>Valkoisen Puun omistajan Markin aito, amerikkalainen pannariresepti löytyy nyt biohajoavaan selluloosakuituun painetusta tiskirätistä. Yhdistämällä tähän luomuspelttijauhot ja hillon saat kauniin ja käytännöllisen lahjan.
<b>Luomuspelttijauhot</b><br>Valkoisen Puun luomuspelttijauhot jauhetaan vain n. 10km päässä Kauhajoen kahvilastamme ja näitä samoja jauhoja me käytämme Valkoisen Puun kakkujen leivonnassa. Yksi herkullisen maun salaisuus on siis sinunkin ostettavissasi.
<b>leikkuulauta</b><br>Meillä löytyy Nordalin leikkuulautoja, jotka täydentävät herkkupaketit mukavalla ja käytännöllisellä lahjalla.
<b>Valkoisen Puun keramiikkaa</b><br>Kirsi ja Mark Heidt valmistavat kaiken valkoisen Puun keramiikan itse Kauhajoen keramiikkastudiollaan.
<b>Valkoisen Puun uniikit kakut. </b><br>Valkoinen Puu valmistaa yritysjuhliin tyylikkäät ja ennen kaikkea ihanan makuiset kakut. Kysy tarjous!

 

 


 


Tietosuojakäytäntö ›